במיקום המבוקש ביותר בציר חיפה-טירת הכרמל, נבנה בימים אלו מגדל ALPHA (המוכר גם כ-Shaked Tower) – אייקון אדריכלי המתנשא לגובה של 22 קומות (מעל קומת מסחר). הפרויקט הצפוני, בתכנון משרד אורן מ.א.ז אדריכלים, מגדיר מחדש את קו הרקיע של מבואות חיפה ומציע שילוב סינרגטי בין עסקים, לייף סטייל ומגורי יוקרה.
חוויית עסקים ומשרדים
SHAKED TOWER (מגדל אלפא) מציע קומות משרדים רחבות ידיים עם מפרט טכני עשיר, המיועדות לחברות הייטק, משרדי עורכי דין ובעלי מקצועות חופשיים המחפשים נגישות מקסימלית. הקומפלקס ממוקם במרחק דקות ספורות מפארק המדע מת"ם, תחנת הרכבת וצירי התחבורה הראשיים (כביש 2 וכביש 4), מה שהופך אותו לפתרון אידיאלי לצמצום זמני הגעה לעבודה.
מגורים ונוף לים
בקומות הגבוהות של המגדל, תיהנו מדירות יוקרה הצופות לים התיכון ולרכס הכרמל. כל דירה תוכננה בקפידה כדי למקסם את הנוף הפנורמי, תוך שימוש בחומרי גמר איכותיים. לדיירים גישה ישירה לקומת המסחר הכוללת בתי קפה, מסעדות ושטחים ירוקים, המייצרים חוויה של "עיר בתוך בניין"
ראינו שהתעניינת ב"SHAKED TOWER מגדל העסקים של חיפה והצפון", נשמח לחזור אלייך עם כל הפרטים